Кафедра внутрішньої медицини №3

Новини кафедри

Раптово померла співробітниця кафедри внутрішньої медицини №3 Ліляна Бардах

 

Передчасно пішла з життя асистентка кафедри внутрішньої медицини №3 Бардах Ліляна Богданівна. Колектив Національного медичного університету імені О.О. Богомольця висловлює щирі співчуття рідним, колегам і друзям.

Бардах Ліляна Богданівна народилася в 1978 році. Вищу освіту здобула у Львівському державному медичному університеті імені Данила Галицького за спеціальністю «Лікувальна справа». У 2001 році закінчила інтернатуру, з 2001 по 2003 рік – клінічний ординатор кафедри госпітальної терапії №2 НМУ імені О.О. Богомольця, а з 2003 року – асистент і аспірант кафедри внутрішньої медицини №3.

У 2008 році захистила кандидатську дисертацію на тему «Хронічний гастрит з ерозіями: особливості перебігу та лікування». Її науковими інтересами були проблеми діагностики та лікування в гастроентерології.

Авторка та співавторка 46 наукових праць, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук Ліляна Бардах спеціалізувалася в області гастроентерології та мала 19 років науково-педагогічного стажу.

Колектив НМУ та кафедри внутрішньої медицини №3 в глибокій жалобі з приводу передчасної смерті колеги. Нехай добрий, світлий спомин про Ліляну Богданівну назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто її знав, любив і шанував.

Щиро співчуваємо рідним і близьким Ліляни Богданівни. Світла пам’ять!

 

 

 

 

Студентський науковий гурток запрошує до активної співпраці та залучення до наукового життя університету студентів усіх факультетів та курсів!

 Електронні адреси для довідок:

l.petelytska@gmail.com – к.мед.н., асистент Петелицька Любов Богданівна (науковий керівник СНГ кафедри внутрішньої медицини №3)

dasha_novosad@ukr.net – асистент Коляденко Дарія Ігорівна (т.в.о. наукового керівника СНГ кафедри внутрішньої медицини №3)

Martelos1008@gmail.com  – Нагірна Марта Іванівна (староста СНГ кафедри внутрішньої медицини №3)