Студенти-майбутні стоматологи та їх батьки зустрілися з керівництвом факультету

13.10.2023

12 жовтня у Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця відбулася онлайн-конференція «Година деканату та студентської ради стоматологічного факультету». Під час заходу студенти 1-5 курсів та їх батьки мали можливість поспілкуватися з деканкою факультету Наталією Біденко та головою студентської ради Мирославою Котовою про те, що їх найбільше турбує у нинішній складний період військового часу.

Більшість запитань стосувалися різних аспектів навчального процесу, можливості переведення на бюджетну форму навчання та військового обліку. Такий захід на стоматологічному факультеті проводиться не вперше, його організовують з метою кращого інформування студентів та їх батьків, поліпшення взаємодії з керівництвом факультету. Спілкування відбувається з використанням акаунту дистанційного зв’язку у Zoom.

Деканка стоматологічного факультету, професорка Наталія Біденко та співробітники деканату проінформували студентів про події в Університеті і на факультеті, нагадали про необхідність дотримуватись академічної доброчесності під час навчання та сесії, про правила безпеки в умовах воєнного часу та складної епідемічної ситуації, про права студентів та їх захист.

Голова студентської ради стоматологічного факультету Мирослава Котова проінформувала учасників онлайн-конференції про заплановані студентським активом та членами Студентського наукового товариства імені О.А. Киселя ‍ заходи та можливості для залучення до них бажаючих. Своєю чергою студенти висловили власні ініціативи стосовно роботи наукових гуртків та студради факультету.

Нині планується регулярне проведення «Години деканату та студентської ради стоматологічного факультету», що дозволяє підвищити рівень комунікації зі студентами, вчасно реагувати на питання і проблеми, що виникають у процесі навчання.

Корисні посилання для зацікавлених та активних студентів НМУ:

Студентська рада НМУ імені О.О. Богомольця

Студентська рада стоматологічного факультету

Студентські наукові гуртки НМУ

Деканат стоматологічного факультету