ЗУСТРІЧ АДМІНІСТРАЦІЇ УНІВЕРСИТЕТУ ЗІ СТУДЕНТАМИ ФАКУЛЬТЕТУ ПІДГОТОВКИ ІНОЗЕМНИХ ГРОМАДЯН

07.03.2018

Відділ міжнародних зв’язків та Сектор по роботі з іноземними студентами спільно з Деканатом факультету підготовки іноземних громадян 9-го лютого 2018 року провели зустріч з іноземними студентами. Керівництву Університету відомо, що більшості іноземних студентів важко адаптуватися до процесу навчання. Таким чином, метою зустрічі з іноземними студентами було з’ясувати з якими труднощами вони стикаються, які проблеми вони відчувають у процесі навчання і як адміністрація Університету може допомогти їм вирішити ці труднощі та зробити процес навчання комфортним.

На зустрічі були присутні студенти різних спеціальностей (медицина, стоматологія, фармація). Студентам було представлено презентацію «Інформаційні Ресурси», яка висвітлила, як користуватися сайтом факультету (fdo-nmu.com/) та знаходити всю необхідну інформацію щодо навчального процесу, адміністративні документи і заяви. Студентам було зазначено, що на цьому сайті вони також можуть знайти всі новини щодо життя Університету. При обговоренні процесу навчання адміністрація знову роз’яснила процедуру відпрацювання пропущених навчальних занять. Також увагу іноземних студентів було акцентовано на важливості їх участі у наукових заходах і конференціях. Після проведення презентації у студентів був час для бесіди з адміністрацією Університету, у ході якої вони висловили свої побажаннями і поставили питання. Студенти залишилися дуже задоволені можливістю поговорити з адміністрацією і тим, що їх думки були почуті.

І адміністрація, і студенти погодились у тому, що проведення таких зустрічей з нашими іноземними студентами необхідно і корисно. Подібні зустрічі будуть проводитися регулярно, раз на два місяці. Завдяки ним адміністрація може дізнатися про проблеми студентів при особистому спілкуванні і зрозуміти всі труднощі, з якими вони стикаються. У свою чергу, керівництво Університету готове вжити адекватних заходів із впровадження змін для забезпечення студентам комфортного і цікавого процесу навчання в НМУ.

Деканат факультету підготовки іноземних громадян
Сектор по роботі з іноземними студентами
Відділ міжнародних зв’язків