В СТОМАТОЛОГІЧНОМУ МЕДИЧНОМУ ЦЕНТРІ НМУ – НОВА ЕЛЕКТРОННА РЕЄСТРАТУРА

22.08.2017

В Стоматологічному корпусі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця створена нова електронна реєстратура. Локальна комп’ютерна мережа в Стоматологічному медичному центрі дозволить реєструвати і вести документообіг в електронному вигляді, суттєво обмеживши, а згодом повністю відмовитись від паперових носіїв.

Це полегшить облік, реєстрацію, і роботу лікаря з документацією. Встановлення нової реєстратури – одне з нововведень, які запроваджуються у стоматологічному корпусі. Після завершення усіх капітальних робіт, студенти та співробітники заходитимуть через новий прибудований вхід (там також буде окремий гардероб), а пацієнти – через центральний вхід СМЦ. Завдяки такому рішенню адміністрації та ректора НМУ, професора Катерини Амосової, будуть створені комфортні умови як для студентів, так і для відвідувачів, пацієнтів СМЦ.

За словами директора Стоматологічного медичного центру НМУ, професора Андрія Копчака, головне завдання, яке ставить перед собою адміністрація НМУ – зручність студентів та пацієнтів. «В рамках реконструкції корпусу на всіх сходах були встановленні пандуси для пацієнтів з обмеженими можливостями, запущено в роботу вантажний та пасажирський ліфти. В СМЦ лікується багато інвалідів, саме тому адміністрація дбає про те, щоб людям було легко підніматися. Щодня СМЦ обслуговує більше тисячі пацієнтів, на стоматологічному факультеті навчається велика кількість студентів – і це завжди створювало незручності на центральному вході, особливо на початку робочого дня або після закінчення лекцій, – розповів професор Андрій Копчак. Нова реєстратура забезпечить зменшення часу перебування у чергах та належну сучасну організацію часу на амбулаторне обслуговування для пацієнтів, а також якісне сучасне планування своєї діяльності лікарем СМЦ та зменшення неорганізованих черг біля кабінетів прийому. В той же час адміністрація Університету зможе моніторити якість обслуговування працівниками реєстратури звернень відвідувачів та вчасності їх обслуговування, а також організації прийому лікарями. Окрім того, встановленні турнікети, які є елементом безпеки і стоматологічного факультету і відділень СМЦ, а також гарантують не доступ сторонніх осіб на територію навчального закладу. В основних місцях скупчення людей встановлюють камери відеоспостереження, це спільно з новою пропускною системою забезпечить спокій і можливість концентруватися на виконанні головних завдань закладу – навчанні та лікуванні.

Прес-центр