УЧАСТЬ ДОЦЕНТА КАФЕДРИ ГІГІЄНИ ТА ЕКОЛОГІЇ №1 АННИ БЛАГОЇ У 55-МУ МІЖНАРОДНОМУ КОНГРЕСІ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ТОВАРИСТВ ТОКСИКОЛОГІВ, ЩО ПРОХОДИВ У ФІНЛЯНДІЇ

18.09.2019

З 8 по 11 вересня 2019 року в Гельсінкі (Фінляндська Республіка) проходив 55-й міжнародний конгрес Європейських товариств токсикологів на тему “Toxicology – the science providing solutions”.

Понад 900 учасників із 63-х країн представляли різні громадські, державні, комерційні організації та інституції, пов’язані з токсикологічними дослідженнями.

Від Національного медичного університету  імені О.О. Богомольця за підтримки Інституту гігієни та екології, директором якого є професор Сергій Омельчук, у цьому міжнародному форумі взяла участь Анна Благая, доцент кафедри гігієни та екології №1, яку очолює професор Василь Бардов.

Анна Вікторівна представила учасникам конгресу постерну доповідь та взяла участь в інтенсивних майстер-класах на теми: «Hazard Identification, Classification and Risk Assessment of Carcinogens: Too Much or Too Little?», «Metabolic capacity and functionality of the gut microbiome», «Challenges of non-animal approaches for food safety: from inception to application» та інших.

У насиченій атмосфері обміну досвідом було прослухано лекції визнаних фахівців галузі та отримано новітні знання щодо оцінки ризиків у сфері токсикології, здоров’я людини та стану навколишнього середовища.

 

Прес-центр (за матеріалами кафедри гігієни та екології №1)