СТУДЕНТИ НМУ НАВЧАЮТЬСЯ НА БАЗІ КЛІНІКИ «ОБЕРІГ»

22.01.2020

Універсальна клініка «Оберіг» – унікальний медичний комплекс діагностики і лікування всіх внутрішніх хвороб на рівні світових стандартів. Так, у гастроентерологічному центрі, який очолює професор кафедри внутрішніх хвороб №3 НМУ  Г.А. Соловйова, проводиться діагностика захворювань шлунку і стравоходу з використанням сучасних методів ендоскопії та гістологічного дослідження на новітньому  обладнанні. Нині в клініці створюються гепатологічний центр, де, окрім терапевтичного лікування хворих, відбуваються оперативні втручання, зокрема трансплантація печінки командою гепатобіліарних хірургів, очолюваних професором О.Г. Котенком.

Клініка «Оберіг» є навчальною базою нашого Університету. Студенти старших курсів мають можливість бути причетними до лікувального процесу, спостерігати за роботою фахівців високого класу на унікальному обладнанні.

Ми побували в клініці у той момент, коли шестикурсники факультету підготовки іноземних громадян були на практичних заняттях у діагностичному відділені лікарні. Вони  взяли участь в обстеженні хворих, а згодом разом зі своїм педагогом професором Г.А. Соловйовою обговорювали і аналізували тему учбової програми з використанням мультимедійного обладнання.

 

Редакція газети «Медичні  кадри»