ПІКНІК ПЕРШОКУРСНИКА

02.09.2019

1 вересня, у День Знань,  на медичному факультеті №3, на якому навчаються студенти за спеціальністю «Педіатрія» започатковано нову традицію. У цей день у парку імені Олександра  Пушкіна вперше відбувся пікнік першокурсників.

Першокурсники мали змогу ближче познайомитися один з одним, деканом факультету професором кафедри дитячих інфекційних хвороб Оксаною Валентинівною Виговською, поспілкуватися зі студентами старших курсів, випускниками, адміністрацією Університету.

У програмі було проведено два надзвичайно цікавих майстер-класи: «Серцево-легенева реанімація», модератор – перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор Ю.Л.Кучин та «Травма», модератор – студентка 5-го курсу медичного факультету №3 Вікторія Музика. Також всі учасники взяли участь в пізнавальному квесті, який включав цікаві запитання з біології, хімії, англійської мови, відпрацювання кожним учасником практичних навичок, засвоєних під час  проведення майстер-класу «Серцево-легенева реанімація». Було надзвичайно цікаво й пізнавально, а, головне,  всі вчасно та успішно впорались із завданнями.

На завершення вечора майбутні педіатри написали собі листи у майбутнє, які зможуть прочитати  у 2025 році, після завершення шести років навчання.

Комфортна атмосфера, щирі люди та радісні усмішки  –  цей вечір став першим і далеко не останнім пам’ятним днем в житті першокурсників.

Щасливого навчального року, наснаги  і  натхнення всім першокурсникам!

Деканат медичного факультету №3