НДІ ЗАПРОШУЄ ДО СПІВПРАЦІ ЛІКАРІВ-КЛІНІЦИСТІВ

20.12.2017

В Науково-дослідному інституті експериментальної та клінічної медицини Національного медичного університету імені О.О. Богомольця розпочав роботу лабораторно-діагностичний центр. Його діяльність регламентована ліцензією на медичну практику за спеціальністю «клінічна лабораторна діагностика», положенням про лабораторії НДІ ЕКМ, які атестовані комісією МОЗ України на проведення вимірювань (досліджень) у сфері охорони здоров’я відповідно до заявленої галузі атестації.

Головною умовою, яка надала можливість здійснювати надання платних послуг населенню в державному закладі, згідно чинного законодавства України є наявність тарифів на послуги, спеціально розроблених для лабораторій НМУ та регламентованих відповідно до розпорядження КМДА (№ 966 від 14.08.2017 р.).

Сьогодні в лабораторно-діагностичному центрі виконується близько 100 досліджень: гематологічні, біохімічні тести, дослідження гемостазу, концентрації гормонів, онкомаркерів, стану імунітету та інші. Спеціалісти готові надати консультативну допомогу щодо організації обстеження пацієнта, особливостей переданалітичного етапу, інтерпретації отриманих результатів. Співробітники НДІ ЕКМ мають багаторічний досвід плідної взаємодії з клініцистами в умовах Університетської клініки, тому їх поради будуть особливо корисними для молодих лікарів, які нещодавно розпочали свою практику. Лабораторний центр НДІ ЕКМ запрошує до співпраці усіх клініцистів, яких чекають приємні бонуси.

Адреса: м. Київ, пр. Перемоги 34, (фізико-хімічний корпус) Вхід – ОКРЕМИЙ
Прийом біоматеріалу пацієнтів з 8 до 11 години в робочі дні
Працюємо у вихідні та святкові дні (за потребою та замовленням дослідження) тел. (044) 454-49-14, моб.тел.: (050) 618-555-9, (098) 457-999-6

Науково-дослідний інститут експериментальної та клінічної медицини