ФАХОВІ ВИПРОБУВАННЯ МАЙБУТНІХ СТОМАТОЛОГІВ, ІСПИТ НА СКУЛЬПТОРСЬКІ ЗДІБНОСТІ, ОПРИЛЮДНЕННЯ СПИСКІВ РЕКОМЕНДОВАНИХ НА БЮДЖЕТНУ ФОРМУ НАВЧАННЯ – НАСИЧЕНИЙ ПОДІЯМИ ДЕНЬ В НМУ

28.07.2021

28 липня 2021 року в аудиторіях морфологічного і одній з аудиторій санітарно-гігієнічного корпусів НМУ імені О.О.Богомольця свої фахові випробування проходили молодші спеціалісти, які виявили бажання отримати спеціальність 221 «Стоматологія». У цей же час вступники до медичного фахового коледжу в аудиторіях фізико-хімічного корпусу складали творчий конкурс з ліплення.

В аудиторії імені В.Ф.Войно-Ясенецького майбутніх стоматологів привітали голова Приймальної комісії, ректор НМУ, професор Ю.Л.Кучин, заступник голови ПК, перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор О.М.Науменко, декан стоматологічного факультету, професор Н.В.Біденко. Було наголошено на традиціях факультету, який відзначив недавно 100-річний ювілей, на важливості професії стоматолога. Подбали про чітку організацію іспиту відповідальний секретар ПК, доцент М.В.Тарасенко, заступник відповідального секретаря ПК, доцент Ю.Л.Марущенко.

Напутнє слово абітурієнтам сказали проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи, професор О.А.Канюра, за фахом стоматолог, заступники відповідального секретаря ПК, доценти І.А.Костюк, В.О.Ращенко та інші.

Творчий іспит з ліплення серед вступників до медичного фахового коледжу завжди привертає на себе увагу. До екзаменаційної комісії входять директор коледжу, доцент О.О.Циж, викладач М.А.Довгий та інші. Абітурієнти повинні продемонструвати своє вміння і старанність.

Цього ж дня на одному із стендів перед морфологічним корпусом було вивішено списки рекомендованих для вступу на факультети НМУ імені О.О.Богомольця. На момент написання цих рядків понад 40 осіб зареєструвалися для подання оригіналів відповідних документів. Цей процес розпочався і триватиме до 2 серпня 2021 року.

                                                                                                               

Прес-центр