І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ “МЕДИЧНА ПСИХОЛОГІЯ”

02.03.2017

27 лютого 2017 року на кафедрі загальної і медичної психології Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «медична психологія».

Це стало важливим випробуванням фахових знань та навиків для 10 талановитих студентів старших курсів медико-психологічного факультету, оскільки завдання містили як теоретичні, так і практично-орієнтовані компоненти.

Журі під керівництвом завідувача кафедри, академіка НАПН України, професора Сергія Максименка мало визначити переможців, оскільки студенти були чудово підготовлені, а завдання базувалися на комплексному біопсихосоціальному підході, а ситуативні задачі потребували оцінки як психічних, так і соматичних симптомів.

Результати І етапу ВСО «Медична психологія»:
І місце – Олена Хмель (студентка 6 курсу медико-психологічного факультету), набрала 61 бал.
ІІ місце – Дмитро Ассонов (студент 5 курсу медико-психологічного факультету) та Зоя Федотова (студентка 4 курсу медико-психологічного факультету), набрали по 59 балів.
ІІІ місце – Софія Лагутіна (студентка 5 курсу медико-психологічного факультету), набрала 58 балів.

Переможці рекомендовані для участі у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «медична психологія», який відбудеться 24-26 квітня 2017 року на базі кафедри психіатрії, наркології та медичної психології Харківського національного медичного університету.

Деканат медико-психологічного факультету