АНАСТАСІЯ ДОВГА – БІБЛІОТЕКАР, ВОЛОНТЕР, АВТОР БЛАГОДІЙНОГО АУКЦІОНУ «ГЕРОЯМ ЗУБИ» ПРО УМОВИ УЧАСТІ В АУКЦІОНІ

24.06.2021

Благодійний аукціон «Героям зуби» створений на підтримку волонтерської стоматології «Тризуб дентал», яка знаходиться у прифронтовій зоні та надає безкоштовну стоматологічну допомогу військовим і добровольцям, які захищають цілісність і суверенітет нашої країни (с. Карлівка, Донецька обл.). Стоматологія працює з 2014 року. Лікарі-стоматологи працюють на волонтерських засадах. Понад 200 лікарів-волонтерів прийняли більше 40 тисяч пацієнтів у період з 2014 по 2021 рр. і їх кількість збільшується щомісячно. Відповідно  ростуть і потреби стоматології.

Нещодавно закінчився перший тур Благодійного аукціону, який тривав з 3 лютого по 8 березня 2021 року. У ньому взяли участь  українські письменники та поети: Сергій Жадан, Володимир Даниленко, Гліб Бабіч, Руслан Горовий, видавництва «Український пріоритет», «Читаріум», «Білка»,«Дім Химер», літературна агенція «Піраміда», – всі небайдужі. За результатами першого туру аукціону було продано 42 книги, лоти яких було виставлено на сторінці Фейсбук та 14 книг, лоти яких було виставлено на сторінці аукціону в Інстаграм. На отримані 12 300 грн. було придбано апарат для професійної стоматологічної гігієни для волонтерської стоматології «Тризуб дентал».

Розпочався другий тур аукціону. Анастасія Довга і Бібліотека НМУ імені О. О. Богомольця запрошують студентську молодь, науково-педагогічних працівників та співробітників взяти участь у другому турі Благодійного аукціону книжок «Героям зуби». Ви можете придбати книгу, яка була б вам цікавою, або виставити на аукціон книгу як лот із власної бібліотеки, яку ви вже прочитали. Всі зароблені кошти підуть на підтримку стоматології Тризуб Дентал.

Умови участі в аукціоні:

– Якщо ви хочете виставити книгу як лот, для цього потрібно зробити фото книги, відправити його в особисті повідомлення, можливо з коротеньким описом, чому саме цю книгу ви вибрали для аукціону. По закінченні аукціону, коли покупець оплатить свій лот, ви відправляєте йому книгу.

– Якщо ви хочете придбати книгу на аукціоні, вам потрібно в коментарях вказати ціну, яку ви готові заплатити за даний лот (книгу). Але вона має бути не меншою ставки попереднього учасника, або, за її відсутності, стартової ціни, яка буде вказана в описі до книги. Після закінчення аукціону книгу отримує той, хто вказав найвищу вартість.

Аукціон буде тривати до 28 серпня 2021 року. Після того, як всі учасники оплатять свої лоти (книги) на сторінці у Фейсбук «Благодійний аукціон книжок Героям зуби» https://www.facebook.com/profile.php?id=100063559170652

та сторінці в Інстаграм https://instagram.com/geroyamzuby?utm_medium=copy_link

буде представлено детальну інформацію про зібрану суму коштів і витрати.

Долучайтеся до аукціону! Купуйте або виставляйте книги як лоти для продажу, робіть хорошу справу. Разом допомагати легше.

 

ВІДЕО: Довга Анастасія – бібліотекар, волонтер, автор благодійного аукціону «Героям зуби» про умови участі в аукціоні

 

Бібліотека НМУ