АДМІНІСТРАЦІЯ І ВЕСЬ КОЛЕКТИВ НМУ ІМЕНІ О.О.БОГОМОЛЬЦЯ ВИСЛОВЛЮЄ ГЛИБОКІ І ЩИРІ СПІВЧУТТЯ РІДНИМ ТА БЛИЗЬКИМ ЗАГИБЛИХ В АВІАТРОЩІ В ІРАНІ

09.01.2020

8 січня 2020 року поблизу столиці Ірану міста Тегерану сталася трагедія, яка не залишила байдужими нікого у світі. Літак «Боїнг-737», що належав «Міжнародним авіалініям України», злетівши близько 6 години ранку з аеропорту імені Хомейні, за нез’ясованих обставин втратив зв’язок із землею і почав різко падати. На борту, включаючи екіпаж, перебувало 177 чоловік. Врятуватися не вдалося нікому. Серед загиблих – громадяни Ірану, Канади, України, Швеції, Афганістану, ФРН і Великої Британії – країн, представники яких навчаються в нашому Університеті. Причини трагедії з’ясовуються. Працюють спеціальні комісії з боку Ірану, України і компанії «Боїнг».

Указом Президента України Володимира Зеленського 9 січня оголошено Днем жалоби за загиблими. Президент постановив приспустити державні прапори України на будинках і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій. Адміністрація і весь багатотисячний колектив Університету висловлює щире співчуття всім рідним і близьким загиблих.

 

                                                  Адміністрація НМУ імені О.О.Богомольця