2021-UKRAINIAN MENTAL HEALTH CONFERENCE – ПОСТУПОВА РЕАЛІЗАЦІЯ ПРИНЦИПІВ ПСИХОЛОГІЧНОЇ МЕДИЦИНИ ТА МЕДИЧНОЇ ПСИХОЛОГІЇ З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я

23.10.2021

18 жовтня 2021 року за ініціативи кафедри загальної і медичної психології відбулася IV Науково-практична конференція з міжнародною участю «2021-Ukrainian mental health conference» (конференція входить до переліку, затвердженого МОЗ та НАМН України).

Партнерами та співорганізаторами конференції виступили: Асоціація з медичної та психологічної реабілітації, Асоціація психологів вищої школи, Девізіон «Психоаналітична психологія і психотерапія» НПА, дійсного члена EFPA.

Цього року ключовим питанням стало обговорення проблем та перспектив психологічних служб закладів вищої освіти як однієї з умов збереження психічного здоров’я та психологічного благополуччя людини.

Ключовими спікерами виступили науковці з Києва, Кривого Рогу,  Одеси, Тернополя, Полтави, Чернівців, Дніпра, Сум, Черкас, Переяслава.

Кафедра загальної і медичної психології НМУ імені О.О. Богомольця поступово реалізовує принципи психологічної медицини та медичної психології та забезпечує умови навчання та професійного розвитку студентів медико-психологічного факультету у провідних практиків та науковців з України.

Відеозапис конференції за посиланням https://www.facebook.com/ElenaVeronikaZhuk/videos/415263039988565

       

Прес-центр за матеріалами кафедри загальної і медичної психології