Випускникам надано 167 додаткових місць для розподілу в інтернатурі

04.06.2024

Міністерство охорони здоров`я України надало додатково 167 місць для рейтингового розподілу випускників Національного медичного університету імені О.О. Богомольця на місця програми підготовки в інтернатурі за кошти державного замовлення та вилучило 9 місць, які помилково були внесені до переліку.

Засідання комісії з розподілу на місця в інтернатуру відбудеться 13 червня нинішнього року.

Нагадаємо, що випускники медичних ЗВО, які навчалися коштом державного бюджету, в обов’язковому порядку беруть участь у рейтинговому розподілі. Зазначена категорія випускників може вступити до інтернатури, обравши місце з наданого переліку. За винятком пільгових категорій, вказаних в розділі 2 наказу МОЗ №788 від 06.05.2024. Випускники, які навчалися за кошти фізичних та юридичних осіб, можуть взяти участь у рейтинговому розподілі на місця підготовки в інтернатурі за бажанням.

Необхідну інформацію про особливості вступу та організацію розподілу до інтернатури можна отримати з перших вуст, під час онлайн-зустрічі з директоркою Інституту післядипломної освіти НМУ, професоркою Тетяною Вежновець, яка відбудеться 12 червня. Посилання на ZOOM-конференцію необхідно отримати в деканатах Університету.

Місця в інтернатурі за першою пропозицією 

Додаткові місця

Вилучені місця

Пропонуємо обрати декілька пропозицій з запропонованого переліку та запам’ятати номери пропозицій, щоб потім під час проведення засідання комісії з  розподілу на місця в інтернатуру назвати їх комісії!

За інформацією Інституту післядипломної освіти