Вступна кампанія – 2024: 11 квітня завершується реєстрація на НМТ

11.04.2024

У четвер, 11 квітня – останній день реєстрації для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ). Сьогодні всі потенційні вступники, зокрема й до Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, мають зареєструватися.

Щоб зареєструватися для участі в НМТ, вступнику необхідно за допомоги спеціального сервісу, розміщеного на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти, самостійно створити персональний кабінет, де зазначити особисті дані: реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП), прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дату народження, дані документа, що посвідчує особу).

Нагадаємо, що зареєструватися на НМТ можна також у застосунку Дія. У разі завантаження скриншота електронної копії документа в мобільному застосунку Дія замість сканкопії або фотокопії документа, що посвідчує особу, або завантаження копії документа, що підтверджує інформацію про освіту, який не відповідає вимогам, вступнику буде повідомлено про потребу виправити недоліки й зазначено їх перелік. Усунути помилки й повторно надіслати копії документів на перевірку до регіонального центру оцінювання якості необхідно не пізніше 15 квітня.

Також до 15 квітня у персональному кабінеті вступник матиме змогу змінити навчальний предмет додаткового блоку, з якого він бажає пройти тестування, чи населений пункт в Україні або за кордоном, де перебуватиме в дні проведення НМТ, чи вказати на потребу в проходженні НМТ під час додаткової сесії.

Що важливо, цьогоріч у разі виявлення помилок у документі про базову або повну загальну середню освіту випускники можуть реєструвати електронний кабінет, не чекаючи виготовлення дубліката. Для цього необхідно звернутися до сервісу підтримки електронних кабінетів вступників (забезпечується технічним адміністратором Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО) ДП «Інфоресурс»).

Пресцентр НМУ за інформацією Українського центру оцінювання якості освіти