Вступна кампанія – 2024: 14 березня стартувала реєстрація на НМТ

15.03.2024

З 14 березня до 11 квітня включно усі, хто планує вступати до закладів вищої освіти на бакалаврські програми, зокрема й до Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, мають зареєструватися для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ) 2024 року. Як і в попередні два роки, він проходитиме у вигляді комп’ютерного онлайн-тестування.

Щоб зареєструватися для участі в НМТ, вступнику необхідно за допомоги спеціального сервісу, розміщеного на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти, самостійно створити персональний кабінет, де зазначити особисті дані: реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП), прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дату народження, дані документа, що посвідчує особу).

Увага! Не варто створювати кілька персональних кабінетів за різними документами, що посвідчують особу — закордонний паспорт, ID-картка чи інший документ, адже, як наслідок, вступник матиме  проблеми зі входом до кабінету.

У персональному кабінеті необхідно:

1) зазначити реєстраційні дані:

  • контактну інформацію;
  • категорію «випускник поточного року» або «випускник минулих років»;
  • указати на потребу створення особливих (спеціальних) умов;
  • вибрати із запропонованих переліків навчальний предмет на вибір і населений пункт в Україні або за кордоном (де вступник планує проходити НМТ) та мову складання предметів НМТ;

2) завантажити сканкопії та/або фотокопії реєстраційних документів:

а) паспорт або інший документ, що посвідчує особу, на підставі якого здійснюється реєстрація для участі в НМТ;

б) документ, що підтверджує інформацію про освіту:

  • для цьогорічних випускників – довідка з місця навчання, що підтверджує, що особа завершує здобуття повної загальної середньої освіти у 2024 році ;
  • для випускників минулих років – свідоцтво про повну загальну середню освіту ;

в) документ, що підтверджує внесену інформацію про РНОКПП: картка платника податків або паспорт громадянина України, до якого внесено дані про РНОКПП.

Далі треба надіслати внесену інформацію та копії документів на обробку до регіонального центру оцінювання якості освіти, натиснувши відповідну кнопку в сервісі, і чекати повідомлення про успішну реєстрацію.

 

 

Пресцентр НМУ за інформацією Українського центру оцінювання якості освіти