Вступна кампанія – 2024: як зареєструвати електронний кабінет у разі виявлення помилок у документі про освіту

09.04.2024

Цьогорічні вступники, зокрема й до Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, у разі виявлення помилок у документі про базову або повну загальну середню освіту (ПЗСО) можуть реєструвати електронний кабінет, не чекаючи виготовлення дубліката.

З метою врегулювання питання вступу осіб, які виявили помилки у документі про базову або повну загальну середню освіту та не можуть зареєструвати особистий електронний кабінет, необхідно звернутися до сервісу підтримки електронних кабінетів вступників (забезпечується технічним адміністратором Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО) ДП «Інфоресурс»).

Для цього необхідно:

  1. Надіслати на електронну пошту vstup@inforesurs.gov.ua електронного листа з темою: «Помилка при реєстрації Х-ХХХ», де Х-ХХХ – номер відповідної помилки.
  2. До листа додати:
  • сканкопії (фото) свідоцтва/атестата про ПЗСО (з ПІБ, серією, номером, датою видачі);
  • скрін даних національного мультипредметного тесту (зовнішнього незалежного оцінювання) (з ПІБ, номером, пін-кодом, роком видачі);
  • скрін даних паспорта (з ПІБ, серією, номером, датою видачі, терміном дії (для ID-паспорта));
  • скрін з помилкою.

При виявленні розбіжностей у даних, вказаних у документі про повну загальну середню освіту, допущених внаслідок технічних помилок при оформленні документа, виправлення яких потребує заміни документа (виготовлення дубліката), Міністерство освіти і науки України дозволяє ДП «Інфоресурс» здійснювати в ЄДЕБО дії, необхідні для надання вступникам можливості реєстрації електронних кабінетів без заміни такого документа. Заклад освіти має виконати заміну документа про середню освіту, що містить помилки, не пізніше 1 листопада 2024 року.

Пресцентр НМУ за інформацією Міністерства освіти і науки України