Студенти з прифронтових регіонів складали «Крок 1» у НМУ

12.04.2023

11 квітня 2023 року здобувачі вищої освіти за спеціальністю 221 «Стоматологія» складали Єдиний державний кваліфікаційний іспит (ЄДКІ) етап І у Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця. Для реалізації права на атестацію здобувачів, які навчаються у закладах вищої освіти, що розташовані в регіонах країни зі складною безпековою ситуацією, спричиненою військовою агресією російської федерації, у НМУ іспит складали іноземні та вітчизняні здобувачі вищої освіти з інших університетів України. В стінах рідного Університету ЄДКІ 1 складали 212 вітчизняних здобувачів і 2 іноземних.

Відповідно до графіка проведення ЄДКІ для здобувачів ступеня вищої освіти магістр, тестових екзаменів ліцензійних Інтегрованих іспитів для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, молодший спеціаліст та лікарів (фармацевтів/провізорів)-інтернів галузі знань «22 Охорона здоров’я» у 2023 році від 13.09.2022 № 1655, 11 квітня 2023 року, вітчизняні й іноземні студенти 3-го курсу складали єдиний державний кваліфікаційний іспит (ЄДКІ): інтегрований тестовий іспит «Крок 1» та іспит з англійської мови професійного спрямування здобувачі зі спеціальності 221 «Стоматологія».

Інтегрований тестовий іспит «Крок 1» для спеціальності «Стоматологія» складається з наступних компонент: біологія, нормальна анатомія, гістологія, нормальна фізіологія, біологічна хімія, патологічна фізіологія, патологічна анатомія, мікробіологія та фармакологія.

Пресцентр НМУ за інформацією навчально-методичного відділу