ПРИЄДНУЙТЕСЯ ДО АКЦІЇ БІБЛІОТЕКИ НМУ — «ВОРОЖУ ЛІТЕРАТУРУ – НА МАКУЛАТУРУ, А ГРОШІ – НА ЗСУ»

12.09.2022

Бібліотека НМУ імені О. О. Богомольця приєднується до благодійної акції, яку започаткували прилуцькі бібліотеки, та закликає студентів та викладачів Університету дерусифікувати свою домашню бібліотеку та вилучити з неї книги, які пропагують російську ідеологію.

Благодійна акція із збору книжок триватиме з 12-го до 30-го вересня. Усі, хто хоче приєднатися до акції, можуть принести книги до бібліотеки НМУ, що у стоматологічному корпусі.

Після закінчення акції отримані книжки віддадуть на макулатуру, а виручені кошти буде передано до БФ «Повернись живим», який з 2014 року підтримує ЗСУ.

Прикріплюємо також QR-код з рекомендаціями Міністерства культури та інформаційної політики України щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв’язку зі збройною агресією російської федерації проти України.

Рекомендації Міністерства культури та інформаційної політики України щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв’язку зі збройною агресією Російської Федерації проти України (mkip.gov.ua)  – посилання на рекомендації.

 

http://qrcoder.ru/code/?https%3A%2F%2Fmkip.gov.ua%2Ffiles%2Fpdf%2Frekomendacii.pdf&6&0 – посилання на код.

 

Бібліотека НМУ