ПОПРИ ВІЙНУ КАФЕДРА ТЕРАПЕВТИЧНОЇ СТОМАТОЛОГІЇ НМУ НАДАЄ ПОСЛУГИ УКРАЇНЦЯМ

01.11.2022

З початку бойових дій колектив кафедри терапевтичної стоматології Національного медичного університету імені О.О. Богомольця постійно показує свою стійкість, високу відповідальність і професіоналізм. Попри війну співробітники надають невідкладну медичну допомогу українцям та займаються благодійністю, передаючи лікарські препарати військовим шпиталям і постраждалим від військових дій медзакладам.

Колектив кафедри терапевтичної стоматології НМУ під керівництвом професорки Юлії Коленко вважає своїм безпосереднім обов’язком допомогти та підтримати бійців Збройних Сил України, всіх військових формувань, що захищають нашу Батьківщину, населення деокупованих територій і пацієнтів з особливими потребами в Києві.

Відтак, ще з початку війни вони не припиняють надавати невідкладну допомогу та благодійно передають лікарські препарати. Надані медикаменти були спрямовані на лікування хворих у Клавдіївській АЗПСМ Бучанського району, Київській міській психіатричній лікарні № 1 імені І.П. Павлова, Київському міському психоневрологічному диспансеру №4 та ЗСУ.

Днями командування та колектив офіцерів одного із секторів оборони у Київській області та особовий склад підрозділів, які виконують бойові завдання зі збройного захисту України, висловили подяку колективу та керівництву кафедри за підтримку.

На кафедрі переконані, що, надаючи допомогу в цей нелегкий час, кожен в міру своїх сил наближає нашу перемогу. І, однозначно, така підтримка – це подяка нашим захисникам і захисницям, які обороняють Україну!

 

Пресцентр за інформацією

кафедри терапевтичної стоматології НМУ