Набір до інтернатури НМУ продовжено до 25 липня

18.07.2023

На майбутніх лікарів, фармацевтів і провізорів чекають найкращі умови проходження інтернатури на профільних кафедрах, в Університетській клініці Національного медичного університету імені О.О. Богомольця та у провідних клініках України. Інтерни НМУ отримують можливість вчитися у найкращих лікарів за 23 спеціальностями.

На профільних кафедрах створено всі умови для навчання лікарів-інтернів, також налагоджена продуктивна співпраця з базами для стажування, включаючи провідні державні клініки України та приватні установи: Національна дитяча спеціалізована лікарня «Охматдит», Київський міський пологовий будинок №5, КНП «Олександрівська клінічна лікарня», Медичний центр «Універсальна клініка «Оберіг», Національний інститут раку, ТОВ «Гармонія краси» та інші. Основним базовим закладом охорони здоров’я для підготовки в інтернатурі є Університетська клініка НМУ.

Також у рамках проєкту з міжнародної академічної мобільності інтерни НМУ матимуть можливість стажування у Варшавському медичному університеті (Польща), Медичному Університеті в Білостоці (Польща), Університеті Арістотеля в Салоніках (Греція), Університеті Вальядоліда (Іспанія), Університеті Санко (Туреччина).

Прийом документів на навчання в інтернатурі НМУ відбувається дистанційно і триватиме до 25 липня.

Корисні посилання для майбутніх інтернів НМУ:

Інструкція дистанційного подання документів для вступу в інтернатуру:

https://docs.google.com/document/d/1kbOib7x5L24tQe3qEb4Yo3mbFDeaXJc1/edit

Послідовність дій щодо вступу зазначена в розділі «Особливості вступу до інтернатури у 2023 році»:

https://docs.google.com/presentation/d/1gg2vUruN-0LCgact_QxQxXQswalvDB3f/edit#slide=id.p1

Вся необхідна інформація для заповнення реєстраційної анкети вступника інтернатури:

Інформаційна платформа вступника до інтернатури

Долучайтеся до медичної родини НМУ!

Пресцентр НМУ