На стоматологічному факультеті відбувся традиційний «Брейн-ринг зі стоматології»

25.04.2023

На стоматологічному факультеті Національного медичного університету імені О.О. Богомольця уже понад 20 років проводиться інтелектуальна гра «Брейн-ринг зі стоматології», що була започаткована за підтримки Студентського наукового товариства імені Киселя і Української асоціації профілактичної та дитячої стоматології. До участі долучалися студенти різних університетів України. Цьогоріч, незважаючи на воєнний стан, майбутні стоматологи вирішили продовжити хорошу традицію факультету і підготувалися до інтелектуального змагання.

Студентську ініціативу підтримав деканат на чолі з професоркою Наталією Біденко, яка свого часу й започаткувала «Брейн-ринг зі стоматології» на факультеті. Перед початком інтелектуального дійства усіх учасників привітали президент Української асоціації профілактичної та дитячої стоматології професор Лариса Хоменко, завідувачка кафедри терапевтичної стоматології професорка Юлія Коленко, доцент цієї ж кафедри Олександр Несин, представник багаторічного партнера гри компанії 3М Олег Хлєбас.

Студенти сформували чотири команди, де капітанами стали студенти четвертого курсу Марія Бойко, Анжеліка Красюк, Маргарита Мігнадзе та Іван Кравцов. Більшість гравців представляли молодші курси, що свідчить про неабияку зацікавленість студентів в опануванні майбутнім фахом. Модерувала змагання деканка стоматологічного факультету Наталія Біденко, їй допомагали «ветерани» гри, асистенти кафедри дитячої терапевтичної стоматології та профілактики стоматологічних захворювань Олександр Лютіков та Емір Чегертма.

Професорка Наталія Біденко відзначила яскраву гру усіх команд, адже кожен гравець продемонстрував глибоку ерудицію, креативність, здатність до нестандартного мислення і прагнення до перемоги. Лідером гри стала команда Івана Кравцова. Усі учасники отримали цінні інтелектуальні і фахові подарунки та незабутні враження.

Пресцентр за інформацією деканату стоматологічного факультету