Молоді вчені НМУ обговорили проєкти співпраці з Радою молодих вчених при МОН

20.02.2024

Нещодавно відбулася онлайн-зустріч членів Товариства молодих вчених і спеціалістів Національного медичного університету імені О.О. Богомольця та представників Ради молодих вчених при Міністерстві освіти та науки України. Учасники заходу обговорили пріоритетні напрями співпраці для молодих вчених, презентували здобутки та нові можливості для розвитку наукової діяльності.   

Голова Товариства, доцентка кафедри організації та економіки фармації НМУ Ірина Костюк представила результати роботи своїх колег-науковців, нові можливості для проведення дисертаційних досліджень в аспірантурі, які впроваджуються в нашому Університеті.

Своєю чергою голова Ради молодих вчених МОН України, доцентка Олеся Ващук та її команда представили низку науково-практичних заходів, у яких мають можливість брати участь і молоді науковці НМУ імені О.О. Богомольця. Також у межах зустрічі презентували конкурси для молодих вчених для отримання відзнак і грантів. Йшлося і про благодійні акції, проведення яких є усталеною практикою.

Під час зустрічі молоді науковці, з-поміж іншого, визначили пріоритетні напрями співпраці на цей рік. Відбулася дискусія щодо розвитку існуючих спільних проєктів з наукової діяльності.

Щоб стати членом Товариства молодих вчених і спеціалістів НМУ необхідно зареєструватися за посиланням.

За інформацією Товариства молодих вчених і спеціалістів