Майбутні стоматологи склали іспити з фундаментальних базових дисциплін

26.06.2024

Студенти першого та другого курсів стоматологічного факультету Національного медичного університету імені О.О. Богомольця успішно склали іспити з фундаментальних базових дисциплін. Структура іспиту в першу чергу передбачала оцінку теоретичних знань. Отримані знання знадобляться студентам під час складання першого етапу Єдиного державного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ) та у практичній діяльності лікаря.

Першокурсники стоматологічного факультету продемонстрували гарні знання з гістології, біології та анатомії, а їх колеги-другокурсники успішно склали іспити з мікробіології, медичної біохімії та фізіології. Здобувачі освіти, які вступали на навчання за скороченим терміном на основі рівня фахового молодшого бакалавра, складали шість іспитів на зазначених кафедрах і, попри напружений графік і великий об’єм інформації, успішно впоралися з усіма завданнями.

Екзаменатори відмітили високий рівень знань та підготовки майбутніх лікарів. Успішне складання іспитів із фундаментальних дисциплін є важливим етапом на шляху до становлення висококваліфікованого та компетентного лікаря, здатного забезпечити високий рівень стоматологічної допомоги пацієнтам.

Нагадаємо, нещодавно студенти, що навчаються за спеціальностями 221 «Стоматологія», 222 «Медицина», 224 «Технології медичної діагностики та лікування», 225 «Медична психологія», 228 «Педіатрія» успішно склали іспит з медичної біохімії, яка є важливим етапом на шляху до становлення висококваліфікованого та компетентного лікаря, здатного забезпечити високий рівень медичної допомоги пацієнтам.

За інформацією стоматологічного факультету