Команда НМУ здобула 2-місце на чемпіонаті Києва з армрестлінгу

24.04.2023

22 квітня відбувся чемпіонат з армрестлінгу за програмою ХVIII літньої Універсіади м. Києва. У змаганнях взяли участь понад 40 спортсменів із 8-ми закладів вищої освіти Києва. Команду Національного медичного університету імені О.О. Богомольця представляли студенти, які тренуються в атлетичному клубі НМУ «Тонус».

Захід проводився в актовій залі Державного університету телекомунікацій. Змагання відкрив начальник Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Сергій Бобровник.

За результатом напруженої боротьби наші спортсмени вибороли друге загально-командне місце та пропустили поперед себе лише «господарів». В особистому заліку чемпіоном Універсіади у найважчій ваговій категорії став Гук Павло (медичний факультет №1). Валерій Черевань (ФПЛЗСУ) і Костянтин Балика (медичний факультет №1) отримали срібні нагороди у своїх вагових категоріях.

Серед дівчат призеркою змагань стала Дарина Жила (ФПЛЗСУ). Значний внесок до успішного виступу нашої команди зробили Денис Чурута (медичний факультет №4) і Олександр Варенюк (медичний факультет №2), які посіли четверті почесні місця у своїх вагових категоріях.

Кафедра фізичного виховання і здоров’я щиро вітає наших спортсменів з успішним виступом на цих престижних змаганнях! Бажаємо подальших успіхів у спорті та навчанні, а також мирного неба над головою та рідної землі попід ногами!

Пресцентр НМУ за інформацією кафедри фізичного виховання і здоров’я