До Дня Незалежності України!

24.08.2022

 

Шановні колеги, студенти, друзі!

Складно підібрати вітальні слова в день найбільшого свята для нашої держави, в її День народження, коли ми щодня бачимо, чуємо, читаємо про жахливі звірства, які коїть окупант в Україні. Коли щодня на фронті та в мирних містах від бомбардувань гинуть люди. Коли ми змушені підлаштовуватися під виклики війни і продовжувати вчитися, працювати, лікувати, волонтерити, зміцнювати національну безпеку на всіх фронтах.

Та знаю точно, що найтемніше – саме перед прекрасним світанком. І впевнений, що незабаром ми вітатимемо один одного з перемогою та щиро радітимемо миру.

З Днем Незалежності, мужній народе великої країни!

Вірю, що ми з честю та гідністю пройдемо страшні випробування, які випали на долю українського народу та неодмінно відбудуємо нашу державу. Вірю, що наші студенти навчатимуться в безпечних умовах, без повітряних тривог, під мирним українським небом. Вірю, що вже скоро медики всієї країни працюватимуть у звичному мирному режимі, не ризикуючи щодня собою рятуючи життя людей. Вірю, що наші військові повернуться до своїх сімей з перемогою, а ми, кожен на своєму місці, робитимемо максимум для допомоги ЗСУ та рідній Україні.

Щиро бажаю, щоб сьогоднішнє свято стало початком відліку кінця наших ворогів і якнайшвидшої перемоги для України! Миру нам, взаємоповаги та любові, витримки і непохитної віри!

 

Слава Україні!

Слава нашим Героям!

Вічна пам’ять усім, хто загинув за нашу Незалежність!

 

З повагою

Ректор НМУ  Юрій КУЧИН