Бібліотека НМУ реалізовує волонтерські ініціативи

28.12.2022

Співробітники відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів бібліотеки Національного медичного університету імені О.О. Богомольця ініціювали та реалізують різноманітні волонтерські акції та запрошують студентство та викладачів приєднуватися до них.

Підходить кінця складний рік, протягом якого українське суспільство згуртувалося, як ніколи раніше. За 10 місяців повномасштабної війни потреби у волонтерській допомозі досі актуальні. Нашій армії, як і постраждалим від військової агресії громадянам, потрібна підтримка. Відтак, напередодні Новорічного свята бібліотекарями нашого Університету були зібрані та відправлені на схід посилки із солодощами, книгами й іншими речами для дитей. Подарунки поїхали до родин з малечею, які живуть на прифронтових територіях.

Нагадуємо й про благодійну акцію «Передай тепло Захисникам». Ця волонтерська ініціатива діє на постійній основі. Її сенс полягає у виготовленні окопних свічок для українських бійців на передовій. А для цього потрібні бляшанки та віск. Їх кожен бажаючий може приносити до приміщення бібліотеки у Стоматологічному корпусі на вул. Зоологічній, 1. І саме там можна дізнатися, як особисто приєднатися до виробництва окопних свічок.

Долучайтеся до волонтерських ініціатив. Разом ми сила!

 

Бібліотека НМУ