МАЛЕЧА ХАРКІВЩИНИ ОТРИМАЛА ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ВІД НМУ

31.10.2022

Сьогодні волонтерство надихає робити більше добрих справ. Кожен, як може, допомагає тим, хто опинився у критичних обставинах. Долучається до добрих справ і наш Університет. Медичний факультет №3 ініціював збір гуманітарної допомоги для дітей Харківщини, що особливо постраждала під час повномасштабного вторгнення російської федерації. Цими вихідними зібрана допомога була доставлена адресатам. Частинка нашого тепла залишилася з мешканцями й дітками Куп’янська та Козачої Лопані.

Відтак, за ініціативи декана медичного факультету №3 та завдяки спільним зусиллям студентів факультету, співробітників кафедри соціальної медицини, громадського здоров’я й клінічної та описової анатомії та багатьох небайдужих менше як за 2 тижні була зібрана гуманітарна допомога для мешканців деокупованих територій Харківщини. Теплі речі для дітей, підлітків і дорослих, смаколики, кава, чай, печиво, дитяче харчування, чудові іграшки та настільні ігри – все це було доставлено дітям і дорослим Куп’янська і Козачої Лопані. У складну волонтерську поїздку вирушили декан медичного факультету №3, професор Оксана Виговська разом із асистентом кафедри внутрішньої медицини стоматологічного факультету Богданом Авраменком та аспірантом цієї ж кафедри Владиславою Романюк.

Безмежно вдячні кожному, хто долучився до гуманітарної допомоги та здійснив мрію малечі. Адже лише спільними зусиллями ми можемо запалити віру в добро, подарувати радість та щастя маленьким українцям!

Збір гуманітарної допомоги для мешканців деокупованих територій Харківщини та дитячих будинків, Будинку матері та дитини м. Дніпра триває. НМУ – це велика та неймовірна родина, де кожен готовий прийти на допомогу в будь-який момент. Долучайтесь, все буде Україна!

 

За інформацією деканату медичного факультету №3