Професор Гарвардського університету прочитав лекцію студентам НМУ

02.07.2024

У Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця днями відбулася лекція на тему «Наукова складова в постдипломній освіті хірурга в США» від професора медичного факультету Гарвардського університету, відомого гастроінтестинального хірурга Віталія Пойліна. Захід організований Студентським науковим товариством імені О. А. Киселя та Профкомом НМУ зібрав студентів усіх факультетів.

Учасники дізналися багато цікавої інформації про наукову діяльність у Сполучених Штатах Америки, обговорили особливості наукового професійного шляху в Україні, його перспективи та виклики. Віталій Пойлін поділився не лише своїм досвідом менторства, а й важливими лайфхаками у роботі лікаря. Отримані знання та цінні поради стануть у нагоді у вашому професійному майбутньому!

Окрім здобувачів освіти, лекцію відомого американського хірурга також відвідали ректор НМУ Юрій Кучин, перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти Олександр Науменко, проректор з наукової роботи та інновацій Сергій Земсков.

Варто зазначити, що подібні мотиваційні зустрічі з відомими лікарями, науковцями, провідними фахівцями галузі охорони здоров’я відбуваються у НМУ імені О.О. Богомольця постійно. Так, нещодавно під час свого першого візиту до нашого Університету міністр охорони здоров’я Латвії Хосама Абу Мері прочитав студентам лекцію про важливу місію медичних працівників, про роль мотивації та віру в себе на професійному шляху. Також вперше цього року з мотиваційною лекцією та професійними порадами для студентів і лікарів нашого Університету виступив всесвітньо відомий лікар-нейрохірург Генрі Марш.

За інформацією СНТ імені О.А. Киселя