Всесвітньо відомий нейрохірург Генрі Марш прочитав лекцію для студентів НМУ

05.04.2024

3 квітня у Національному медичному університеті імені О. О. Богомольця відбулася історична подія – вперше з мотиваційною лекцією та професійними порадами для студентів і лікарів виступив всесвітньо відомий лікар-нейрохірург Генрі Марш.

Доктор Марш — провідний британський нейрохірург, який є вчителем і наставником багатьох нейрохірургів України, а також автором бестселерів «Історії про життя, смерть і нейрохірургію», «Щоденники нейрохірурга», «І наостанок».

На лекції «How to Find Уour Way in Medicine» Генрі Марш розповів про свій шлях у медицині, про фактори, які вплинули на його вибір стати нейрохірургом та різницю між українською та західною медициною. Відомий нейрохірург у своїй мотиваційній лекції дав поради майбутнім лікарям щодо становлення в професії. Також слухачі мали змогу поставити лектору питання.

Лекція зацікавила не тільки колектив і студентів нашого Університету, а й медиків з багатьох куточків України, що також виявили бажання відвідати цей захід.

Наприкінці лекції всі охочі мали змогу взяти автограф у кумира та сфотографуватися на памʼять про цю визначну подію у стінах НМУ імені О.О. Богомольця.

Організаторами мотиваційного заходу стали Студентська рада НМУ, студентські ради медичних факультетів №1 та №2, студентський науковий гурток кафедри нейрохірургії, які доклали неймовірних зусиль для проведення зустрічі з талановитим лікарем та письменником.

За інформацією Студради