ДО УВАГИ АБІТУРІЄНТІВ, ЩО ВСТУПАЮТЬ ДО НМУ ІМЕНІ О.О. БОГОМОЛЬЦЯ ЗА КВОТОЮ – 2!

16.08.2022

Приймальна комісія Національного медичного університету імені О.О. Богомольця інформує, що оприлюднення списків осіб, рекомендованих до зарахування за квотою-2 для здобуття вищої освіти за кошти державного бюджету відбудеться не пізніше 12:00 17 серпня.

Список рекомендованих осіб буде розміщено за посиланням: https://nmuofficial.com/vstupna-kampaniya/cpysky-rekomendovanyh-zarahuvannya/

Вступники, які отримали рекомендації, мають виконати вимоги до зарахування на місця державного замовлення до 10:00 20 серпня. Оригінали документів НЕОБХІДНО подати особисто до Приймальної комісії, або надіслати засобами поштового зв’язку (Укр Пошта, Нова Пошта – кур’єрська доставка на ім’я відповідального секретаря Приймальної комісії, за адресою: місто Київ, проспект Перемоги 34, морфологічний корпус, 226 кабінет), або надіслати в електронному вигляді, з накладанням особистого кваліфікованого електронного підпису (КЕП) на скановані копії документів на електронну пошту Приймальної комісії pknmu@nmu.ua з відміткою в темі листа: Оригінали документів Квота2).

Алгоритм електронної подачі оригіналів документів пільгових категорій вступників з використанням особистого КЕП за посиланням:

https://drive.google.com/file/d/168up7nDoYzCDNAifFomtbgW34nMGzLOH/view

Абітурієнти, рекомендовані до зарахування, повинні обов’язково подати письмову заяву про виключення їх заяв на інші місця державного замовлення.

Зарахування даної категорії вступників за державним замовленням відбувається не пізніше 15:00 22 серпня. Посилання на списки зарахованих до НМУ за посиланням: https://nmuofficial.com/vstupna-kampaniya/spysky-zarahovanyh/.

 

Приймальна комісія НМУ