Студенти медичного факультету №2 відвідали дитячий будинок

22.12.2023

У Національному медичного університету імені О.О. Богомольця постійно підтримують благодійні ініціативи і завжди допомагають створити диво для тих, хто цього потребує. Ще одну добру справу здійснили студенти медичного факультету №2 – напередодні різдвяно-новорічних свят із подарунками відвідали вихованців дитячого будинку на Київщині.

Так, голова студентської ради факультету Олена Квіщук і випускниця факультету, засновниця благодійного фонду «Ми – з любов’ю» Ані Оганісян відвідали дитячий будинок «Чебурашка», що у Рокитнянській громаді Київської області. Вони передали дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківської опіки, подарунки від усієї студентської спільноти медичного факультету №2 нашого Університету. Відтак до благочинної справи долучилися усі студенти. Вони зібрали кошти та з турботою обрали подарунки, що сподобаються діткам, аби подарувати радість дітям, які обділені батьківською любов’ю.

Нагородою для благодійників стали щасливі усмішки дітей і радість у їхніх очах. Дякуємо кожному, хто долучив частинку свого серця до створення чарівної атмосфери свята. Попри війну, важливо, щоб діти відчували радість дитинства і не переставали вірити у дива!

Нагадаємо, що у День Святого Миколая ректор НМУ Юрій Кучин, спільно з деканкою медичного факультету №3 Оксаною Виговською і завідувачем кафедри дитячої хірургії Анатолієм Левицьким вітали маленьких пацієнтів на святковій локації в Охматдиті. А студентські активісти зі стоматологічного та медичних факультетів №1, №2 і №3 провели благодійний ярмарок на підтримку маленьких пацієнтів Охматиду і дітей, позбавлених батьківського піклування. Такий же захід організував і Профком студентів. Відвідали центр соціально-психологічної реабілітації дітей і співробітники Університету, де окрім святкової програми із врученням подарунків, професійні лікарі-стоматологи, провели профілактичний стоматологічний огляд вихованців.

Пресцентр НМУ за інформацією медичного факультету №2