ЗАСІДАННЯ РЕКТОРАТУ

17.04.2015

17 квітня 2015 року в адміністративному корпусі Університету відбулося чергове засідання ректорату, на якому головувала  ректор Амосова К.М.
Першим з інформацією про впровадження та практичне використання АСУ "Електронний деканат" виступив помічник ректора Яновський І.С. Доповідач ознайомив присутніх з роботою системи та перевагами  її використання студентами та підрозділами Університету.
Наступним на порядку денному було заслухано презентацію про  розвиток наукових фахових видань в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця. Доповідачами (Берник О.М., відповідальний секретар видавництва «Віт-а-пол» та Солов’яненко Д.В., директор видавничої служби УРАН) було поінформовано про перспективи вступу видань Університету до наукометричної бази даних Scopus.
В.о. начальника навчально-методичного відділу Гребень Н.К. ознайомила присутніх з результатами перескладання ліцензованого інтегрованого іспиту «Крок 1. Стоматологія» та надала інформацію щодо підготовки студентів до іспиту «Крок 2».
Наступним на порядку денному було заслухано інформацію  в.о. проректора з навчально-педагогічної роботи Стеченко О.В. про  стан впровадження ISO.

Рішенням ректорату затвердили пропозиції щодо необхідності закупівлі для потреб Університету оргтехніки, мультимедійних систем та інших матеріалів для навчальної роботи та наукової діяльності.