Запрошуємо викладачів НМУ на вебінар щодо особливостей використання ліцензійного Zoom

24.10.2022

25 жовтня для професорсько-викладацького складу Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбудеться вебінар «Zoom for Education: використання цифрових інструментів для викладачів». Це пов’язано з тим, що Zoom Video Communications надає закладам освіти України ліцензії уніфікованої комунікаційної платформи Zoom Education та застосунків Large Meetings. Отримання ліцензійної версії програми дозволяє суттєво оптимізувати процес дистанційного навчання та поліпшити роботу викладачів.

Так, наприкінці вересня цього навчального року НМУ імені О.О. Богомольця отримав безоплатний доступ до ліцензійної версії Zoom. І хоча ми активно використовуємо цю платформу ще з початку дистанційного навчання у 2019 році, функціонал ліцензійної версії дещо різниться від безкоштовного варіанту програми.

Для прискорення опанування всіма можливостями ліцензійної версії програми запрошуємо науково-педагогічних працівників Університету на вебінар «Zoom for Education: використання цифрових інструментів для викладачів». На ньому розглянуть функціональні можливості ліцензійної версії Zoom та особливості її використання в навчальному процесі.

Захід відбудеться 25 жовтня 2022 року о 16:00 на комунікаційній платформі Zoom за посиланням: https://bit.ly/3TGHb4l.

Під час вебінару слухачам розкриють наступні питання:

  • можливості ліцензійної версії Zoom;
  • функціональні можливості Zoom Web Portal;
  • налаштування конференцій Zoom;
  • функціональні можливості Zoom Desktop Application;
  • особливості застосування Zoom в університеті.

Щоб отримати доступ до ліцензійної версії Zoom професорсько-викладацький склад має перейти за посиланням http://surl.li/dljva. У разі виникнення технічних проблем при підключенні – звертайтеся на dist_osv@nmu.ua.

 

Пресцентр за інформацією навчально-методичного відділу