При НМУ успішно функціонують курси іноземних мов.

07.02.2023

З 6 лютого 2023 року розпочався новий навчальний семестр на контрактних онлайн-курсах з іноземних мов при Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця. Групи 1 семестру в січні успішно завершили вивчення англійської, німецької, іспанської, чеської та польської мов і отримали відповідні сертифікати. Слухачі групи, які вивчали курс «Англійська мова В2 – підготовка до складання міжнародного іспиту», вдало склали іспит 14.01.2023 та отримали сертифікати ESOL Communicator B2, рівень “High Pass”.

У 2 семестрі на курси іноземних мов при НМУ набрано більше 120 осіб, серед яких – викладачі, аспіранти, лікарі та студенти. Слухачі вивчають англійську, німецьку, польську, чеську та іспанську мови. Варто зазначити, що, окрім англійської, великий інтерес спостерігається до вивчення німецької та польської мов.

Заняття проводяться онлайн. Викладачі адаптують програму кожного курсу під індивідуальні потреби групи, а за умови проблем із інтернетом чи світлом у слухачів – надають відеозапис занять. Наступний набір у групи в серпні місяці, окрім цього, влітку планується проведення мовного інтенсиву.

За більш детальною інформацією можна звернутися на пошту відповідальної особи – доцентки Навчально-наукового центру неперервної професійної освіти Інституту післядипломної освіти НМУ імені О.О. Богомольця Лесі Лимар lesyalymar@nmu.ua

Також при університеті функціонують розмовні онлайн-клуби англійською (загальна англійська та медична англійська), французькою та німецькою мовами, участь в яких пропонується за внесок до благодійного фонду НМУ. Запрошуємо бажаючих до участі в розмовних клубах – https://www.instagram.com/nmu_speaking_clubs/.