З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ СТУДЕНТА!

17.11.2014
Шановні студенти! Дорогі друзі!
Від щирого серця вітаю вас із Міжнародним днем студента!
Від імені ректорату Національного медичного університету імені О.О. Богомольця та від себе особисто щиро вітаю Вас, молодих, енергійних, сповнених світлих мрій і надій, з Міжнародним днем студента!
Студентське життя – важливий етап розвитку особистості, визначення життєвих цілей та пріоритетів, це сходинка до вершин знань та самоствердження.
Своїм розумом, талантом і працьовитістю Ви підвищуєте престиж Університету, вносите значний вклад в його розвиток.
Ми завжди пишаємося Вашими здобутками у навчанні, науці, творчості та спорті, а також поважаємо Вашу активну громадянську позицію.
Впевнена, що за роки навчання в стінах Національного медичного університету імені О.О. Богомольця Ви використаєте весь його потужний науково-методичний потенціал для здобуття знань і духовного зростання.
У свою чергу, науково-педагогічний колектив Університету робить усе, щоб у стінах Альма-матер Ви могли на високому рівні отримати необхідні знання та навички, повною мірою розкрити власний потенціал, реалізувати всі свої здібності та стати хорошими, справжніми Лікарями.
Бажаю Вам міцного здоров’я, успіхів у навчанні, цікавого професійного та життєвого шляху, здійснення усіх заповітних мрій.
А ще – бути гідним членом академічної спільноти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця!
Зі щирою повагою до Вас
 
 Ректор
член-кореспондент НАМН України,
професор Катерина Амосова