З 2 ПО 3 БЕРЕЗНЯ 2022 РОКУ ВІДБУДЕТЬСЯ НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, ПРИСВЯЧЕНА ПАМ’ЯТІ УКРАЇНСЬКОГО ВЧЕНОГО-ПЕДІАТРА, АКАДЕМІКА НАМН УКРАЇНИ В.Г. МАЙДАННИКА

07.02.2022

Шановні колеги!

Національна академія медичних наук України та Національний медичний університет імені О.О. Богомольця запрошують вас взяти участь у роботі Науково-практичної конференції з міжнародною участю «IPIP-2022: International platform for integrative pediatrics»/ «ІПІП-2022: Інтернаціональна платформа інтегративної педіатрії», присвяченій пам’яті видатного українського вченого-педіатра, академіка НАМН України Віталія Григоровича Майданника.

Захід відбудеться 2-3 березня 2022 року в змішаному онлайн- та офлайн-форматі за підтримки Міністерства охорони здоров’я України. Офіційний сайт конференції та реєстраційна анкета для учасників:  https://mcon.org.ua/

У програмі передбачено кілька паралельних секцій – для лікарів, медичних сестер, для студентів і молодих вчених.  Окрема секція в онлайн-форматі — для батьків та тих, хто опікується щоденним доглядом за дитиною.

Конференція проводиться згідно з Реєстром з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, запланованих у 2022 році, участь у якій передбачає отримання 10 балів для учасників та 30 балів для спікерів.

Секція студентів та молодих вчених відбудеться в онлайн форматі 3 березня.

Реєстраційна анкета:

https://docs.google.com/forms/d/1XtWpetaEIZsYzX0J-9Uj2XrIfz1lbYKhYCAzwY5a8JQ/edit

Для цієї секції передбачено публікацію тез у спецвипуску Українського науково-медичного молодіжного журналу.

Вимоги до тез за посиланням: https://mmj.nmuofficial.com/index.php/journal/supplement .

Тези   надсилати на  пошту:  nmu.ped4@gmail.com .

 

Оргкомітет