Викладачі НМУ взяли участь у семінарі з домедичної допомоги

05.10.2022

4 жовтня відбувся практичний семінар з домедичної допомоги для викладачів кафедри фізичного виховання і здоров’я Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. Семінар викликав велику зацiкавленicть i жваве обговорення. Викладачі НМУ підвищують кваліфікацію та отримують актуальні знання, що корисні в умовах воєнного часу.

Відтак, викладачі кафедри фізичного виховання i здоров’я НМУ взяли участь у практичному семінарі з домедичної допомоги. Однією з надважливих компетенцій лікаря є саме вміння надати невідкладну домедичну допомогу, особливо в критичних ситуаціях. А в умовах українського сьогодення такі навички – критично необхідні.

Заняття проводила асистентка кафедри надзвичайних ситуацій Юлія Бойко. У 2018 вона році пройшла освітні програми «PHTLS» та «TCCC-MP» Національної організації екстрених медичних техніків (NAEMT) Сполучених Штатів Америки та отримала відповідні сертифікати.

Колектив і завідувач кафедри фізичного виховання i здоров’я, професор Юрій Щербина висловлюють подяку кафедрі медицини надзвичайних ситуацій та тактичної медицини та її завідувачу, професору Анатолію Гринзовському за надану допомогу в отриманні важливих практичних навичок, що необхідні в умовах сьогодення.

 

Пресцентр за інформацією кафедри фізичного виховання і здоров’я НМУ