Вступна кампанія – 2024: вступні випробування до магістратури проходитимуть у дві сесії

14.02.2024

Цьогоріч, відповідно до календарного плану організації та проведення у 2024 році вступних випробувань до магістратури, вступні випробування проходитимуть у дві сесії. Також передбачено два періоди реєстрації осіб, які бажають узяти участь у єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ) та/або єдиному вступному іспиті (ЄВІ). План затверджений наказом Міністерства освіти і науки України.

Так, ЄФВВ та ЄВІ – це форма вступного випробування для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня бакалавра (НРК 6), магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) (НРК 7). Наразі передбачено два періоди реєстрації осіб, які бажають узяти участь у ЄФВВ та/або ЄВІ – основний і додатковий.

Основний етап реєстрації триватиме із 7 до 29 травня включно. Реєстрацію здійснюватиме і Приймальна комісія Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. Зареєстровані учасники отримають екзаменаційні листки, у яких буде зазначено дані для здійснення входу на інформаційну сторінку Кабінету учасника вступних випробувань до магістратури на порталі Українського центру оцінювання якості освіти.

Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури: https://zno.testportal.com.ua/master/login

У додатковий період (17–21 червня) відповідно до наказу МОН №147 від 08.02.2024 матимуть змогу зареєструватися для проходження ЄФВВ та/або ЄВІ ті особи, які:

  • брали участь в основній сесії, але не змогли розпочати або завершити виконання завдань;
  • не змогли взяти участі в основній сесії через причини, які не залежали від їхніх дій та волі, та на які вони не змогли вплинути.

Що важливо, вступні випробування до магістратури проходитимуть у дві сесії. Основна сесія триватиме з 24 червня по 15 липня, а додаткова – з 31 липня по 14 серпня. Тож до 17 червня учасники, зареєстровані на основну сесію вступних випробувань, отримають на своїх інформаційних сторінках запрошення-перепустки, де буде зазначено дату, час і місце проведення тестування, а до 26 липня запрошення-перепустки отримають учасники додаткової сесії.

Інформацію про результати основної сесії за шкалою 100-200 балів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників до 20 липня, додаткової – до 20 серпня.

Нагадаємо контактні дані Приймальної комісії НМУ: проспект Берестейський, 34, морфологічний корпус, кабінет 61; телефони: (044) 454-49-83, (044) 454-49-49, (093) 014-48-30, електронна адреса: pknmu@nmu.ua

За інформацією Українського центру оцінювання якості освіти

Інфографіка: Пресцентр НМУ