Вступна кампанія – 2024: стартувала реєстрація на ЄВІ та ЄФВВ

07.05.2024

З 7 до 29 травня 2024 року Приймальна комісія Національного медичного університету імені О.О. Богомольця здійснює реєстрацію осіб (на базі освітнього рівня бакалавр, магістр (освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліст), які бажають взяти участь у Єдиному вступному іспиті (ЄВІ) та/або Єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ).

 Алгоритм реєстрації на ЄВІ ТА ЄФВВ

 Сформуйте комплект сканованих копій або фотокопій реєстраційних документів:

  • заповнена заява-анкета;
  • документ, що посвідчує особу, зазначений в заяві-анкеті;
  • документ, що підтверджує інформацію про реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП) або документ, що підтверджує причину невнесення до заяви-анкети інформації про РНОКПП;
  • документ про здобутий ступінь вищої освіти (для осіб, які завершили навчання в минулі роки);
  • довідка щодо планового строку завершення навчання та отримання диплома у 2024 році;
  • фотокартка для документів (кольорова або чорно-біла) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника/вступниці формату JPEG або PNG, розмір якої не більше ніж 1 МБ;
  • медичний висновок за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі необхідності створення особливих (спеціальних) умов для проходження вступних випробувань для вступників з особливими освітніми потребами, зумовленими станом здоров’я (наказ МОН, МОЗ України №1708/29838 від 29.08.2016).
  • За умови дистанційної реєстрації надішліть на електронну адресу Приймальної комісії НМУ імені О.О. Богомольця pknmu@nmu.ua скановані копії або фотокопії реєстраційних документів та заяву-анкету, на яку накладено кваліфікований електронний підпис вступника.

Обов’язково зазначте:

  • у темі листа: ЄВІ/ЄФВВ Реєстрація, прізвище, ім’я, по батькові (повністю).
  • у тексті листа: прізвище, ім’я, по батькові (повністю) та номер облікової картки платника податків (за наявності).

Перш ніж надіслати лист, обов’язково перевірте правильність даних, зазначених в заяві-анкеті.

  • Отримайте скановану копію екзаменаційного листка.

Представник Приймальної комісії перевірить наявність необхідних для реєстрації документів та правильність їх оформлення.

У разі успішної реєстрації учаснику/учасниці буде надіслано скановану копію екзаменаційного листка на електронну адресу, зазначену ним/нею у заяві-анкеті. Оригінал екзаменаційного листка зберігатиметься в Приймальній комісії. Якщо в екзаменаційному листку учасник/учасниця виявить помилки, йому/їй потрібно звернутися до Приймальної комісії.

Оформлений екзаменаційний листок можна отримати особисто, звернувшись до Приймальної комісії, або поштовим зв’язком (Новою поштою, Укрпоштою), якщо учасник/учасниця зазначив/зазначила про таку необхідність у заяві-анкеті.

Якщо ж під час перевірки документів буде встановлено, що особа не має права брати участь у конкурсному відборі, то на електронну адресу, з якої надійшли документи, представник Приймальної комісії надішле повідомлення про відмову в реєстрації із зазначенням причини відмови.

Причиною відмови може бути:

  • надання вступником недостовірної інформації або надання в процесі дистанційної реєстрації неповної інформації, потрібної для здійснення реєстрації;
  • подання документів вступником, який відповідно до вимог законодавства не має права брати участь у конкурсному відборі для ступеня магістра/ аспіранта;
  • неможливості створення вступнику для проходження вступних випробувань особливих(-ої), спеціальних(-ої) умов(и), зазначеної у висновку 086-3/о, через відсутність організаційно-технологічних можливостей відповідно до рішення регламентної комісії (наказ МОН №418 від 12.04.2023);
  • відсутності на заяві-анкеті, надісланій вступником під час дистанційної реєстрації, його кваліфікованого електронного підпису.

4) Активуйте інформаційну сторінку «Кабінету учасника вступних випробувань» на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯВО), вказавши номер екзаменаційного листка та РIN-код.

5) До 17 червня 2024 року отримайте запрошення-перепустку на участь в ЄВІ/ЄФВВ, де буде зазначено дату, час і місце проведення тестування.

6) Візьміть участь у тестуванні (24 червня – 15 липня)

При собі у вас має бути екзаменаційний листок, запрошення-перепустка та документ, що посвідчує особу (той, що використовувався при реєстрації).

7) До 20 липня отримайте результати ЄВІ/ЄФВВ.

Нагадаємо, що:

1) ЄВІ складають абітурієнти, які планують вступ на навчання:

  • для здобуття ступеня магістра зі спеціальностей 222 «Медицина», 224 «Технології медичної діагностики та лікування», 225 «Медична психологія», 226 «Фармація, промислова фармація», 227 «Терапія та реабілітація», 229 «Громадське здоров’я» на основі освітнього рівня бакалавр або магістр (ОКР Спеціаліст) (https://drive.google.com/file/d/19jrWisKqayeINvqoOAEDKoFRp7KibNRB/view);
  • для здобуття ступеня доктора філософії/ доктора мистецтва;

2) ЄВІ та ЄФВВ (предметний тест з управління та адміністрування) складають абітурієнти, які планують вступ на спеціальність 073 «Менеджмент у сфері охорони здоров’я» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» на основі ОС бакалавр, магістр (ОКР спеціаліст)

(https://drive.google.com/file/d/1f7k5Krw5iCximo9nc3x3HUeyi2TmU80W/view)

Детальніше про вступні випробування у 2024 році.

Консультацію стосовно реєстрації на вступні випробування можна отримати:

електронною поштою pknmu@nmu.ua

телефоном (044) 454 49 83, (097) 711 95 13

особисто в Приймальній комісії НМУ: проспект Берестейський, 34, морфологічний корпус, кабінет 61; з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

За інформацією Приймальної комісії НМУ