Вступна кампанія – 2024: отримайте запрошення на додаткову сесію ЄВІ / ЄФВВ

26.07.2024

Вступники в магістратуру та аспірантуру, які будуть складати єдиний вступний іспит (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) під час додаткової сесії, вже можуть отримати запрошення-перепустки в персональних електронних кабінетах учасників вступних випробувань. Вони містять інформацію про дату, час і місце проведення ЄВІ / ЄФВВ.

Абітурієнтам необхідно самостійно сформувати і по можливості роздрукувати запрошення-перепустку зі свого кабінету учасника вступних випробувань на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти. Доступ до кабінету учасника здійснюється за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, зазначеним у ньому.

Зверніть увагу! Учасникам вступного випробування необхідно перевірити правильність оформлення екзаменаційного листка. У разі, якщо на ньому немає фото чи підпису представника приймальної комісії, – зверніться до приймальної комісії для усунення недоліків.

Допуск до екзаменаційних центрів відбуватиметься за умови пред’явлення учасником іспиту екзаменаційного листка й документа, що посвідчує особу. Якщо учасник запізниться або при вході до пункту тестування не пред’явить екзаменаційного листка й документа, що посвідчує особу, – його не допустять до участі в ЄВІ / ЄФВВ.

Пресцентр НМУ за інформацією Українського центру оцінювання якості освіти