Вступна кампанія 2023: важлива інформація щодо реєстрації на вступні випробування

07.07.2023

Шановні вступники на основі диплому бакалавра (НРК6), магістра/спеціаліста (НРК7). Важлива інформація щодо реєстрації на вступні випробування вступників на основі НРК6 та НРК7. Звертаємо вашу увагу на три необхідні кроки, які потрібно пройти для успішної реєстрації на вступні випробування. 

 

  1. Зареєструвати особистий електронний кабінет (ОЕК).

Сайт для реєстрації ОЕК – https://vstup.edbo.gov.ua/, будь ласка, чітко слідуйте інструкціям під час реєстрації.

 

  1. Після створення ОЕКзареєструйтеся на співбесіду з іноземної мови (мають право реєструватися НРК6, що мають особливі умови вступу (див. розділ 8 Правил прийому) та НРК7 (мають право вибору – складати ЄВІ

(https://nmuofficial.com/vstupna-kampaniya/vazhlyva-informatsiya-ta-ogoloshennya-dlya-vstupnykiv/

– за цим посиланням ви можете знайти та ознайомитися з відповідною інформацією – додатковий період для реєстрації 12.07.–14.07.2023) або скласти співбесіду з іноземної мови в закладі освіти).

 

  1. Зареєструйтеся на фаховий іспит в закладі освіти:

– під час реєстрації, будь ласка зазначте регіон – м. Київ; заклад освіти – Національний медичний університет імені О.О. Богомольця; освітній ступінь (ОПС) – Магістр. Зверніть увагу, іншу інформацію зазначати не потрібно.

  • спеціальність 073 «Менеджмент»:

– зі списку випробувань оберіть наступне:

  • спеціальність 226 «Фармація, промислова фармація»:
  • якщо ви маєте диплом бакалавра зі спеціальності «Фармація, промислова фармація»:

– зі списку випробувань оберіть наступне:

  • якщо ви маєте диплом магістра/спеціаліста зі спеціальностей галузі 22 «Охорона здоров’я»:

– зі списку випробувань оберіть наступне:

  • якщо ви маєте диплом магістра/спеціаліста з будь-якої зі спеціальностей, окрім спеціальностей галузі 22 «Охорона здоров’я»:

– зі списку випробувань оберіть наступне:

  • спеціальність 222 «Медицина» для вступу осіб з дипломом бакалавра зі спеціальності 223 «Медсестринство»:

зі списку випробувань оберіть наступне:

  • спеціальність 225 «Медична психологія» для вступу осіб з дипломом бакалавра зі спеціальностей галузі знань 22 «Охорона здоров’я» або 053 «Психологія» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки»

зі списку випробувань оберіть наступне:

  • спеціальність 224 «Технології медичної діагностики та лікування» для вступу осіб з дипломом бакалавра зі спеціальності 224 «Технології медичної діагностики та лікування»:

зі списку випробувань оберіть наступне:

  • спеціальність 227 «Терапія та реабілітація» для вступу осіб з дипломом бакалавра зі спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія»:

зі списку випробувань оберіть наступне:

  • спеціальність 229 «Громадське здоров’я»: 
  • для вступу осіб з дипломом бакалавра:

зі списку випробувань оберіть наступне:

  • для вступу осіб з дипломом магістра/спеціаліста:

зі списку випробувань оберіть наступне:

При виникненні проблем під час реєстрації на вступні випробування через особистий електронний кабінет просимо вас звернутися на пошту Приймальної комісії НМУ імені О.О. Богомольця – pknmu@nmu.ua. В темі листа просимо вказати – реєстрація на вступне випробування – ПРОБЛЕМА. До листа просимо прикріпити заяву (довільна форма, написана власноруч, за власним підписом) на участь у вступному випробуванні на ім’я голови Приймальної комісії – ректора ЗВО НМУ імені О.О. Богомольця, члена-кореспондента НМАН України, професора Кучина Ю.Л. В заяві просимо зазначити конкурсну пропозицію, спеціальність та основу вступу, на/за яку/якою ви маєте бажання приймати участь у конкурсі на вступ. До листа просимо додати сканові копії документа що посвідчує особу, документа про освіту (диплома) на основі якого буде відбуватися вступ.

Приймальна комісія НМУ