Вступ до інтернатури – 2024: надано додаткові місця для випускників НМУ

12.06.2024

Міністерство охорони здоров`я України надало додаткові місця для випускників Національного медичного університету імені О.О. Богомольця для рейтингового розподілу на місця програми підготовки в інтернатурі за кошти державного замовлення, зокрема в Інституті геронтології імені Д.Ф. Чеботарьова, Національній спеціалізованій дитячій лікарні “Охматдит”. Загальна кількість місць для підготовки в інтернатурі за кошти державного замовлення для випускників НМУ імені О.О. Богомольця становить 986.

Нагадаємо, що випускники медичних ЗВО, які навчалися за кошт державного бюджету, в обов’язковому порядку беруть участь у рейтинговому розподілі. Зазначена категорія випускників може вступити до інтернатури, обравши місце з наданого переліку. За винятком пільгових категорій, вказаних в розділі 2 наказу МОЗ №788 від 06.05.2024. Випускники, які навчалися за кошти фізичних та юридичних осіб, можуть взяти участь у рейтинговому розподілі на місця підготовки в інтернатурі за бажанням.

Місця в інтернатурі за першою пропозицією

Додаткові місця для розподілу

Вилучені місця

Додаткові місця від 11.06.2024

Додаткові місця від 12.06.2024

Пропонуємо обрати декілька пропозицій із запропонованого переліку та запам’ятати їх номери, щоб потім під час проведення засідання комісії з розподілу на місця в інтернатуру назвати їх!

Засідання комісії з розподілу на місця в інтернатуру відбудеться вже 13 червня 2024 року о 10:00.

Пресцентр за інформацією Інституту післядипломної освіти НМУ