ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ НА МЕДИЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ №1

15.02.2020

14 лютого у  Всесвітній день закоханих прийнято дарувати тим, кого любиш, подаруночки у вигляді «листівок-валентинок» та цукерочок. Студентська рада медичного факультету №1 також вирішила наслідувати цю традицію. Зранку на першому поверсі морфологічного корпусу, було розміщено «Стіл Купідона», де студенти мали змогу взяти валентинку для своєї другої половинки. Можна було відправити листівку анонімно, задля цього потрібно було залишити на паперовому сердечку номер отримувача і побажання, а наш Купідончик доставляв послання адресату.

Не забуваючи про любов до навчання та медицини, цього ж дня, студент 5-го курсу Медичного факультету №1 Марко Козик прочитав лекцію на тему: «Як правильно підготуватися до іспитів USMLE (IFOM, STEP)». Він розповів про особливості здобуття медичної освіти у США, звернув увагу на пріоритети та продемонстрував матеріали, якими він користувався, готуючись до іспиту.

Увечері відбувся показ романтично-драматичного фільму «Винні зірки», в основі сюжету якого лежать взаємовідносини Хейзел і Огастуса, людей з серйозними захворюваннями, яких звела сама доля.

День Святого Валентина був надзвичайно насиченим і залишив позитивні емоції та спогади.

 

Студентська рада медичного факультету №1