ВОЛЕЙБОЛІСТИ НМУ ПЕРЕМОГЛИ У ТУРНІРІ «КУБОК НМУ ІМЕНІ О.О. БОГОМОЛЬЦЯ»

05.12.2022

Дню Збройних Сил України було присвячено Відкритий турнір з волейболу серед студентської молоді «Кубок НМУ імені О.О. Богомольця». На волейбольному майданчику змагалися чотири команди: Національного авіаційного Університету, Київського національного університету будівництва і архітектури, Державного університету телекомунікацій та Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.

4 грудня у спортивному комплексі нашого Університету відбувся видовищний волейбольний турнір. Щоб пройти до фіналу, необхідно було отримати дві перемоги над суперником. Здебільшого визначити переможця вдавалося лише під час третьої волейбольної партії. Кожен матч проходив напружено та емоційно: перевага становила лише один-два м’ячі. Команди  підтримували численні вболівальники.

Тренер наших волейболістів, викладач кафедри фізичного виховання і здоров’я НМУ Сергій Павліченко розповів, що команда була представлена в оновленому складі. Поряд з досвідченими спортсменами: капітаном команди Ібрагімом Амртою, Тарасом Авраховим, грали четверо новачків – першокурсники Денис Корабльов, Олексій Явдошишин, Нгуєн Тієн Дик та учень фахового медичного коледжу Акім Ільчук. На турнірі команда НМУ продемонструвала злагоджену гру,  майстерність і волю до перемоги. Наші волейболісти у фіналі здолали команду авіаторів і стали переможцями турніру.

Під час церемонії нагородження виступила хореографічна група Medikal Cheerleading Team, що є вихованцями доцента кафедри фізичного виховання і здоров’я Лариси Пустулякової. Юні спортсменки також вручили призерам медалі та грамоти. Завідувач кафедри фізичного виховання і здоров’я професор Юрій Щербина, вітаючи учасників події, висловив впевненість у тому, що відкритий турнір з волейболу «Кубок НМУ імені Богомольця» стане традиційним.

 

За інформацією кафедри фізичного виховання і здоров’я