ВІЙСЬКОВІ ЗСУ, НГУ, ДСНСУ ТА СИЛОВИХ СТРУКТУР ОТРИМАЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ «МІЖНАРОДНОГО БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ НМУ ІМЕНІ О.О. БОГОМОЛЬЦЯ»

18.05.2022

“Міжнародний благодійний фонд НМУ імені О.О. Богомольця”, яким керує і опікується перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, член-кореспондент НАМН України, професор О.М. Науменко разом із компанією ТОВ «ДЖІТЕЛ» та волонтерами організував  доставку гуманітарного вантажу до військових ЗСУ, НГУ та силових структур.

Лікарям Національної гвардії України доставлено протизастудні засоби, перев’язувальні матеріали, продукти харчування, а артилеристам однієї з бригад – предмети особистої гігієни, пінку, креми та станки для гоління, придбані профкомом медико-психологічного факультету (https://nmuofficial.com/news/gumanitarna-dopomoga-vid-zhinotstva-profspilkovogo-komitetu-medyko-psyhologichnogo-fakultetu/).

За підтримки колег та волонтера Фонду, який нещодавно долучився до його роботи, одна з військових частин та окремі силові структури отримали стільці, столи та ноутбуки.

Рятувальникам Синельниківського РУ ГУ ДСНС України  Дніпропетровської області доставили киснево-ізолюючий протигаз BIOPAK 240. Вогнеборці подякували Фондові за підтримку та сприяння розвитку матеріально-технічної бази ДСНС області.

 

Прес-центр