VII МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА "ІННОВАТИКА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ 2015"

23.10.2015

20-22 жовтня 2015 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася Сьома Міжнародна виставка-форум «Інноватика в сучасній освіті» та Друга міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu».

Організаторами виступили Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України спільно із компанією «Виставковий Світ».

Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Інноватика в сучасній освіті» з 2014 року надано статус міжнародної та включено до переліку виставок, що проводяться в Україні. 

Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті» – найбільший в Україні професійний форум освітніх, наукових та науково-технічних інновацій, який з 2009 року представляє:

•    виставку національних і закордонних навчальних закладів;
•    експозицію виробників і дистриб’юторів навчального обладнання та техніки, програм і рішень для освіти;
•    науково-практичні конференції, семінари, презентації;
•    конкурси для закладів освіти, підприємств, школярів і студентів.

Цього року в заході взяли участь понад 500 навчальних закладів, наукових установ, методичних центрів, регіональних органів управління освітою, асоціацій, видавництв, підприємств із усіх регіонів України, а також заклади освіти та освітні агенції Канади, США, Великобританії, Польщі, Словаччини, Чехії, Франції та інших країн.

Цьогоріч участь у виставці взяв і Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця. Медвиш презентував відвідувачам напрями підготовки, програми навчання та перспективи професій медика, поділився досвідом співпраці з закордонними навчальними закладами та запровадженням освітніх, виховних і виробничих інновацій в діяльності.

Крім того учасники провели конференції, семінари, презентації під час яких відбувся обмін досвідом між педагогами та науковцями різних держав, були запропоновані програми навчання в Україні та за кордоном, організовані майстер-класи та лотереї для відвідувачів.

За підсумками проведення Сьомої Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті – 2015»,  Національний медичний університет імені О.О.Богомольця як Лауреата конкурсу І ступеня нагороджено Дипломом у номінації «Інновації у створенні системи внутрішнього забезпечення якості вищої освіти». Також наш університет отримав Диплом «За активне впровадження інноваційних технологій у процес навчання і виховання». У свою чергу, Український медичний ліцей імені О.О.Богомольця став лауреатом конкурсу І ступеня у номінації: "Інновації у підвищенні професійної компетентності педагога".

Прес-центр
НМУ імені О.О.Богомольця

 

 

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця