ВІДБУЛИСЯ ЕКЗАМЕНИ ЗА СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ «ФІЗИЧНА ТЕРАПІЯ, ЕРГОТЕРАПІЯ» ТА «МЕНЕДЖМЕНТ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я»

19.09.2022

17 вересня в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця пройшли фахові екзамени за спеціальностями «Фізична терапія, ерготерапія» та «Менеджмент у сфері  охорони здоров’я».

Привітав вступників заступник голови Приймальної комісії, професор Олександр Науменко. Він побажав успішно скласти фахові випробування і поповнити студентську родину Університету.

Варто зазначити, що спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія» та «Менеджмент у сфері  охорони здоров’я» – одні з найновіших в нашому Університеті, актуальні освітні програми для підготовки фахівців започатковано у відповідь на потреби суспільства.

«Дедалі популярнішими стають обидві ці спеціальності і ми раді, що можемо підготувати затребуваних для суспільства фахівців, – зауважив відповідальний секретар ПК Максим Приступюк. – Наші абітурієнти успішно склали фахові екзамени, наступним етапом стане оприлюднення списку рекомендованих осіб до зарахування та подача ними оригіналів документів».

Приймальна комісія продовжує роботу, бо вступна кампанія-2022 для громадян України триватиме до 30 вересня, а іноземці матимуть змогу вступити до НМУ імені О.О. Богомольця до кінця грудня.

Пресцентр