Відбулося засідання Поважної ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона»

13.04.2023

11 квітня в Науковому центрі превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені Л.І. Медведя МОЗ України відбулося засідання Поважної ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона». У заході взяли участь перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор Олександр Науменко і завідувачка кафедри інфекційних хвороб НМУ, професорка Ольга Голубовська.

У порядку денному засідання були питання, пов’язані із діяльністю Поважної ради в умовах воєнного стану, створення професійно-етичної комісії. Одноголосним рішенням зібрання  професорка Ольга Голубовська стала членкинею Поважної Ради і з першого засідання активно долучилися  до її роботи.

В центрі уваги засідання було обговорення майбутньої моделі України у післявоєнний період. Було зазначено про необхідність підготовки відповідного проекту, широкого обговорення його в українському суспільстві.

Цікавою та пізнавальною стала презентація художньої галереї « Збройні сили та воїни Руси-України на захисті Батьківщини та Європи», що представив директор Наукового центру превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя МОЗ України, професор Микола Проданчук. У художніх образах українських вояків часів князя Данила Галицького на картинах яскраво відображено історичну боротьбу Руси-України проти своїх ворогів.

Пресцентр НМУ