В НМУ ВІДНОВИЛИ ПРАКТИЧНІ ЗАНЯТТЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ОФЛАЙН

24.10.2022

24 жовтня відновилося офлайн-навчання в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця. Очікували на цей формат навчального процесу студенти стоматологічного факультету, які добре усвідомлюють, що оволодіння практичними навичками в умовах стоматологічної клініки надає можливість краще опанувати складну прикладну професію.

Відтак, на кафедрі дитячої стоматології, яку очолює професор Олександр Савичук, вже з першого дня нового навчального тижня п’ятикурсники під контролем своїх наставників вели прийом маленьких пацієнтів. На початку практичного заняття професор Григорій Сороченко і студенти розглянули теоретичні аспекти теми, а згодом приступили до огляду та лікування найменших пацієнтів.

У студентів-третьокурсників у цьому навчальному році на кафедрі ортопедичної стоматології заняття з реальними пацієнтами тільки розпочалися. До цього часу вони здебільшого працювали із фантомами у симуляційних кабінетах. На сьогоднішньому занятті навчалися отримувати відбитки зубних рядів у пацієнтів.

Декан факультету, професор Наталія Біденко зазначила, що протягом минулого тижня студенти (переважно старших курсів) телефонували до деканату, очікуючи продовження навчального процесу у режимі офлайн.

Варто відзначити, що Адміністрація та деканат Університету подбали про те, щоб навчальний процес відбувався якісно та ефективно, відпрацювали необхідні безпекові алгоритми дій студентів, викладачів і персоналу клініки у випадку повітряної тривоги.

 

Деканат стоматологічного факультету